Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, maddi imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada birini suratı asık görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada suratı asık olmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kısmetinin kapanacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada suratı asık birini görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kötülüklerden uzak olacağına, fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asık suratlı birini görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada asık suratlı olmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments