Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan suratı görmek

Rüyada şeytan suratı görmek

Rüyada şeytan suratı görmek borç ödemeye, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan suratı gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada şeytan suratı görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada asık suratlı insan görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratını kesmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine inanılır.

Rüyada suratı olmayan birini görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada suratını siyah görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada surata tükürmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kendisine kızacağına delalettir.

Rüyada kızgın surat görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada mavi surat görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments