Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah surat görmek

Rüyada siyah surat görmek

Rüyada siyah surat görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, iç açıcı sözlere, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, maddi kriz yaşanacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına alamet eder.

Rüyada siyah surat gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Rüyada suratını siyah görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah surat görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan suratlı kedi görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine tabir olunur.

Rüyada kendi suratını görmek ailesinin de büyük olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sorunların tek kalemde silineceğine delalettir.

Rüyada yanık surat görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada surat görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada suratında yara görmek işinin başından ayrılmayacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalettir.

Rüyada erkek surat görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments