Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına yorulur.

Rüyada suratına tükürüldüğünü gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yolunda gideceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada üzerine tükürüldüğünü görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nesli tükenmiş hayvan görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzına tükürüldüğünü görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Rüyada üstüne tükürülmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aradığı çareleri bulacağına inanılır.

Rüyada tüküren birini görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yardımın alınacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments