Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüküren birini görmek

Rüyada tüküren birini görmek

Rüyada tüküren birini görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, umutlarının da tükeneceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorunların çözüleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tüküren birini gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çok hayırlı şeylere yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tükenmez kalem görmek hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine işarettir.

Rüyada tükenmez kalem vermek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ortak edineceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tükenmez kalem görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak atılacak adımların boşa çıkacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına işaret eder.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, doğru bir karar verileceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada yüze tükürülmek kazancını artıracağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne tükürülmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments