Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nesli tükenmiş hayvan görmek

Rüyada nesli tükenmiş hayvan görmek

Rüyada nesli tükenmiş hayvan görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, hayattan yana keyif bulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hastalıkların son bulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada nesli tükenmiş hayvan gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada nesli tükenmiş hayvan görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalemler görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada tükenmez kalem görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tükürerek uyanmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı tükenmez kalem görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne tükürülmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine tabir olunur.

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments