Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne tükürülmek

Rüyada üstüne tükürülmek

Rüyada üstüne tükürülmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, gururlandıracak işler yapacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye rivayet eder.

Rüyada üstüne tükürülmek gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Rüyada üstüne tükürüldüğünü görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne tükürülmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze tükürülmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada tükenmez kalem bulmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalem görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments