Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tükenmez kalem görmek

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, öz güven kazanacağına, rızkının da genişleyeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah tükenmez kalem gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalemler görmek güzel sözler işiteceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ortalığın karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalem görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tükenmez kalem vermek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sağlığına kavuşacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tükenmez kalem bulmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments