Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzına tükürüldüğünü görmek

Rüyada ağzına tükürüldüğünü görmek

Rüyada ağzına tükürüldüğünü görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ondan şifa göreceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzına tükürüldüğünü gördüyseniz:

  • Olumlu enerjiniz imajınızı güçlendirmenizi sağlamakla kalmayıp, şikayet etmek veya eleştirmek yerine, çözümler sunmanız nedeniyle herkesin olaylara daha olumlu bakmasını sağlayabilir.

Rüyada ağzına tükürüldüğünü görmek keyifli olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne tükürülmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine işarettir.

Rüyada tükenmez kalem bulmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalettir.

Rüyada tüküren birini görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, pek çok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Rüyada tükenmez kalem görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalemler görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada tükenmez kalem vermek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tükürerek uyanmak yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments