Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tükenmez kalem görmek

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet eder.

Rüyada renkli tükenmez kalem gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, işlerinin hızlanacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı tükenmez kalem görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, daha rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada tükenmez kalemler görmek ağız tadından olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret eder.

Rüyada tükenmez kalem bulmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işarettir.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalem görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments