Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine tükürüldüğünü görmek

Rüyada üzerine tükürüldüğünü görmek

Rüyada üzerine tükürüldüğünü görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, ticarette ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hayatının da zorlaşacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine tükürüldüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var.

Rüyada tükenmez kalem görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada tükenmez kalemler görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada üstüne tükürüldüğünü görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine delalet eder.

Rüyada nesli tükenmiş hayvan görmek eve huzur dolacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, kendi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına inanılır.

Rüyada tüküren birini görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada tükenmez kalem bulmak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kişinin afiyette kalacağına delalet eder.

Rüyada tükenmez kalem vermek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, başarılarının katlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments