Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratı yeşil görmek

Rüyada suratı yeşil görmek

Rüyada suratı yeşil görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suratı yeşil gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada yeşil surat görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada suratı yeşil görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratta kan görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada surata su atmak hayaller kurulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işarettir.

Rüyada suratı sivilceli görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Rüyada asık suratlı olmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada surat kesmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments