Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi suratını görmek

Rüyada kendi suratını görmek

Rüyada kendi suratını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada kendi suratını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, aşkta veya maddi durumla, ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada bebek suratı görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada surat kesmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işinin en iyisi olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suratına tükürmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kişinin içinin daralacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratını asmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan suratlı insan görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki suratlı insan görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada büyük surat görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor surat görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments