Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asık suratlı olmak

Rüyada asık suratlı olmak

Rüyada asık suratlı olmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada asık suratlı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Rüyada asık suratlı insan görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratı asık olmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine işarettir.

Rüyada birini suratı asık görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek kazancını artıracağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yağmur yağmamasına tabir olunur.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments