Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratı yanmak

Rüyada suratı yanmak

Rüyada suratı yanmak bolluk ve bereket içinde olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, küskünlüklerin oluşacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada suratı yanmak gördüyseniz:

  • Oldukça hevesli bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Rüyada suratı yanmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada şeytan suratı görmek geçecek güzel bir ömre, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah surat görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet eder.

Rüyada morarmış surat görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada suratında sivilce görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna inanılır.

Rüyada gökyüzünde surat görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanık surat görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalet eder.

Rüyada suratını sivilceli görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments