Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde surat görmek

Rüyada gökyüzünde surat görmek

Rüyada gökyüzünde surat görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde surat gördüyseniz:

  • Mantıksız tavırları olan kişilerden uzak durmalı, evinizi, ailenizi veya önemli ilişkilerinizi korumalısınız.

Rüyada gökyüzünde surat görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada insan suratlı köpek görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, maddi gücünün de daimi olacağına delalet eder.

Rüyada suratının soyulduğunu görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine inanılır.

Rüyada birinin suratına tükürmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek kendi işini açacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine inanılır.

Rüyada surata tükürmek kederden ve stresten kurtulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, bununla yüceleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek suratı görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments