Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morarmış surat görmek

Rüyada morarmış surat görmek

Rüyada morarmış surat görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada morarmış surat gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada mor surat görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çok sevineceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine yorulur.

Rüyada morarmış surat görmek şansının bahtının açılacağına, işlerinin duracağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanık surat görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada suratını beyaz görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet eder.

Rüyada insan suratlı balık görmek makbul olan şeylere, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada insan suratlı köpek görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek suratı görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz surat görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments