Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratta sakal görmek

Rüyada suratta sakal görmek

Rüyada suratta sakal görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sağlığının da yerine geleceğine, işlerin düzene gireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, talihinizin artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bilincin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratta sakal gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada suratta sakal görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına inanılır.

Rüyada suratını kesmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Rüyada siyah surat görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kara surat görmek büyük atılımlar yapacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde surat görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sivilceli surat görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada yanık surat görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet eder.

Rüyada insan suratlı yılan görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments