Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayaktan morarmak

Rüyada dayaktan morarmak

Rüyada dayaktan morarmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalettir.

Rüyada dayaktan morarmak gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Rüyada dayaktan morarmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Rüyada baba dayağı görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba dayağı yemek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dayaktan kurtarmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını dayaktan kurtarmak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, işlerinin gerileyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini dayaktan kurtarmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, rızkının sonsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koca dayağı yemek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayaktan kaçmak can sıkıcı haberler almaya, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments