Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratı kara görmek

Rüyada suratı kara görmek

Rüyada suratı kara görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, dertlerinin unutulacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suratı kara gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Rüyada suratı kara görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalettir.

Rüyada kara surat görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, duygularının karşılıklı olacağına delalettir.

Rüyada bebek suratı görmek ters giden işlerin düzeleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada ölü suratı görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratına işendiğini görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, evine haciz geleceğine işaret eder.

Rüyada suratında yara görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına yorulur.

Rüyada morarmış surat görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kem gözlere gelineceğine delalettir.

Rüyada birinin suratına tükürmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments