Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara surat görmek

Rüyada kara surat görmek

Rüyada kara surat görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalettir.

Rüyada kara surat gördüyseniz:

  • Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada suratı kara görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara surat görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada suratta sivilce görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asık suratlı birini görmek çeşitleneceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada morarmış surat görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan suratlı insan görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına alamet eder.

Rüyada kendi suratını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine yorulur.

Rüyada mavi surat görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments