Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü suratı görmek

Rüyada ölü suratı görmek

Rüyada ölü suratı görmek işlerinin yaver gideceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, o masumların bedduasını alacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işarettir.

Rüyada ölü suratı gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye girmeden önce duygularınızdan emin olmalısınız.

Rüyada ölü suratı görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kendisini ona adayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada köpek suratlı insan görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına delalet eder.

Rüyada büyük surat görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratı asık birini görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada insan suratlı köpek görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin suratına tükürmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments