Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratına işendiğini görmek

Rüyada suratına işendiğini görmek

Rüyada suratına işendiğini görmek işlerinin düzene gireceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, en küçük sorunda parlayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, inancından ödün vereceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada suratına işendiğini gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suratına işendiğini görmek hayatının alt üst olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada yanık surat görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Rüyada suratta leke görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada suratı asık olmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının suratına tükürmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya delalet eder.

Rüyada bebek suratı görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada köpek suratlı insan görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, planlarının işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratında kıl görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, kredi çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments