Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, rakiplerine yenileceğine, çözümlere kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ileriye gideceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek hileye, fesada bulaşacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada asık suratlı insan görmek bununla yüceleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini suratı asık görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalettir.

Rüyada asık suratlı olmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek elinin darlıktan kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments