Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun sümüğünü temizlemek

Rüyada çocuğunun sümüğünü temizlemek

Rüyada çocuğunun sümüğünü temizlemek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sümüğünü temizlemek gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek kazanç elde edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sümüğünü temizlemek düşmanlar ile mücadele edeceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hedeflere ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük temizlemek esenliği bulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sümüklü böcek temizlemek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sümüklerini temizlemek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments