Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayyıldız kolye görmek

Rüyada ayyıldız kolye görmek

Rüyada ayyıldız kolye görmek tebrik edileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayyıldız kolye gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayyıldız kolye görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, hedeflere ulaşamayacağına, onlardan medet umacağına delalet eder.

Rüyada ayfon telefon görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün ay görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Rüyada ay ve dünyayı görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada birkaç ay görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay dünya görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada iki tane ay görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments