Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün ay görmek

Rüyada bütün ay görmek

Rüyada bütün ay görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet eder.

Rüyada bütün ay gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize hakim olmalısınız.

Rüyada bütün ay görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bütün ekmek yemek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, gün yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada bütün dişlerinin döküldüğünü görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada bütün karpuz görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments