Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve dünyayı görmek

Rüyada ay ve dünyayı görmek

Rüyada ay ve dünyayı görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, büyük tartışmalara gireceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve dünyayı gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada ay dünya görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay ve dünyayı görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalettir.

Rüyada ay ve dünya görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, huzur dolu günler geçireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada uzaydan dünya görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada dünya savaşı görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünyayı karanlık görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada dünyayı yukarıdan görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada dünya battığını görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments