Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç ay görmek

Rüyada birkaç ay görmek

Rüyada birkaç ay görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kötü gününü de paylaşacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç ay gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada birkaç ay görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet etmektedir.

Rüyada birkaç kişiyle kavga etmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, zorlukları teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birkaç tane gelinlik görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birkaç kişi görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birkaç tane yüzük görmek rahatının da yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birkaç kişiyle tartışmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada birkaç tane ölü görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada birkaç bebek görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, işlerinde verimin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments