Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayfon telefon görmek

Rüyada ayfon telefon görmek

Rüyada ayfon telefon görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayfon telefon gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Rüyada ayfon telefon görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu ay görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada parlayan ay görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada çift ay görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada yanan aygaz görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada ayçekirdeği ekmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hayır ve bereketin artmasına, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ay ve güneşi aynı anda görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada gündüz ay görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments