Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay yıldızlı kolye görmek

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ay yıldızlı kolye gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek büyük kazançlar sağlayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada ay ve yıldız birlikte görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, birikim yapılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı yüzük görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş ay yıldız görmek boş yere korku duyulacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız ay görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Rüyada yıldız ve ay görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay güneş yıldız görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, daha fazla rızık elde edileceğine delalettir.

Rüyada ay yıldız bir arada görmek kimseyle konuşmayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments