Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay dünya görmek

Rüyada ay dünya görmek

Rüyada ay dünya görmek inancından ödün vereceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, elde edilecek menfaatlere inanılır.

Rüyada ay dünya gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada ay ve dünyayı görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kötüyse düzeleceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada ay ve dünya görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ay dünya görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulur.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın istilasını görmek anne baba duası alınacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulur.

Rüyada dünyayı yukarıdan görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işarettir.

Rüyada dünya görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments