Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu kuyuya düşmek

Rüyada sulu kuyuya düşmek

Rüyada sulu kuyuya düşmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada sulu kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsunuz.

Rüyada sulu kuyuya düşmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu kuyu görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu çamura düşmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna düşmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyu düşmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek mal ve mülk sahibi olunacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments