Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu kuyu görmek

Rüyada sulu kuyu görmek

Rüyada sulu kuyu görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Rüyada sulu kuyu gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Rüyada sulu kuyuya düşmek kâbus gibi günlerin geleceğine, kazancının artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu kuyu görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Rüyada sulu elma yemek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu yemek pişirmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulur.

Rüyada sulu yağ görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Rüyada sulu dere görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu yumurta görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sulu pirinç görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments