Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada karanlık kuyu görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada karanlık kuyuya girmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir kuyu görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada susuz kuyuya düşmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kuyuya düşmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments