Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu düşmek

Rüyada kuyu düşmek

Rüyada kuyu düşmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, kul hakkına girmeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyu düşmek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Rüyada susuz kuyuya düşmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada su kuyusuna düşmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyu düşmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada bir kuyuya düşmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments