Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusuna düşmek

Rüyada su kuyusuna düşmek

Rüyada su kuyusuna düşmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet eder.

Rüyada su kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Haddinden fazla kafa karıştıran istek veya ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Rüyada su kuyusu düşmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna düşmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kör kuyuya düşmek istediği oranda da eğleneceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyu düşmek dertlerden kurtulmaya, hayatının bereketli ve verimli olacağına, kudret ve destek olacağına yorulur.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments