Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eşyaların yenileneceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, tüm arzularının yerine geleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kuyuya düşmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulur.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada kör kuyuya düşmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kuyunun içine düşmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments