Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kireç kuyusuna düşmek

Rüyada kireç kuyusuna düşmek

Rüyada kireç kuyusuna düşmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, mali krize gireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, mutluluğa ve neşeye, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulur.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, azap çektiğine delalettir.

Rüyada kireç kuyusu görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kireçli ev görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kireç karmak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kirec yapmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kireç görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evi kireç yapmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara kireç sürmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yüzünün hep güleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments