Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu çamura düşmek

Rüyada sulu çamura düşmek

Rüyada sulu çamura düşmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, işlerin günden güne açılacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına işaret eder.

Rüyada sulu çamura düşmek gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Rüyada sulu çamura düşmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, dünya malı edineceğine delalettir.

Rüyada sulu çamurda yürüdüğünü görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hoş muhabbette olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada sulu çamurdan kurtulmak konferans ve seminerlere katılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.

Rüyada sulu çamur görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet eder.

Rüyada sulu çamurda yürümek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına inanılır.

Rüyada sulu çamura batmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada sulu kuyuya düşmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sulu portakal görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, tamamlanmadan kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments