Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan su akması görmek

Rüyada duvardan su akması görmek

Rüyada duvardan su akması görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalettir.

Rüyada duvardan su akması gördüyseniz:

  • Değilse, bazı şeylerin hazır hale gelmesi için beklemeniz gerekiyor.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada duvardan su akması görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan su aktığını görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet eder.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada duvardan kan aktığını görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza su aktığını görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işarettir.

Rüyada berrak su aktığını görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments