Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suyun aktığını görmek

Rüyada berrak suyun aktığını görmek

Rüyada berrak suyun aktığını görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet eder.

Rüyada berrak suyun aktığını gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Rüyada berrak suyun aktığını görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak su aktığını görmek aile işlerinin başına geçeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kovada berrak su görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada berrak temiz su görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak suyla yıkanmak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yeni yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak sıcak su görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kuyuda berrak su görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su içmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments