Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleden su aktığını görmek

Rüyada şelaleden su aktığını görmek

Rüyada şelaleden su aktığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Rüyada şelaleden su aktığını gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına tabir olunur.

Rüyada şelale aktığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şelaleden su içmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kazancın ikiye katlanacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada akan su şelale görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden akan su görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada su şelale görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelale su görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments