Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli su aktığını görmek

Rüyada kirli su aktığını görmek

Rüyada kirli su aktığını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işaret eder.

Rüyada kirli su aktığını gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada kirli su aktığını görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada kirli suyun aktığını görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada evin içine su aktığını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yapılan planların alt üst olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulmaktadır.

Rüyada taştan su aktığını görmek büyük ferahlık yaşayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada suyun aktığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kimse ile tartışmayacağına işaret eder.

Rüyada sular aktığını görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments