Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulama kanalına düşmek

Rüyada sulama kanalına düşmek

Rüyada sulama kanalına düşmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulama kanalına düşmek gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada su kanalına düşmek rızkın genişlemesine, işindeki verimliliğin düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sulama kanalına düşmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kısmetin ve talihin açılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Rüyada kanala düşmek bir koyduğu işten üç alacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla kanala düşmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalettir.

Rüyada su dolu kanal görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulama kanalı görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kanalından geçmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments