Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kanalı kazmak

Rüyada su kanalı kazmak

Rüyada su kanalı kazmak Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, yolunun açık olacağına yorulur.

Rüyada su kanalı kazmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada su kanalı kazmak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanal kazmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kanalda su görmek para sıkıntısının olmayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada su kanalında boğulmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada kanal suyunda yüzmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sulama kanalı görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kendisini çok yıpratacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada su kanalından geçmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments