Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kanalları görmek

Rüyada su kanalları görmek

Rüyada su kanalları görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, imkânların günden güne azalacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Rüyada su kanalları gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Rüyada su kanalı kazmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalettir.

Rüyada su kanalları görmek yeni bir başlangıç yapmaya, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada su kanalında yürümek mutlu olunacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada su kanalında balık görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sulama kanalına düşmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kanalından geçmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, umutsuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanaldan akan su görmek sağlığının da yerine geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments