Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yılan tutmak

Rüyada suda yılan tutmak

Rüyada suda yılan tutmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kazançlı bir adım atılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına yorulur.

Rüyada suda yılan tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Rüyada suda yılan tutmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada durgun suda balık tutmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada akan suda balık tutmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işarettir.

Rüyada suda elle balık tutmak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada buzlu suda balık tutmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda nefes tutmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda balık tutmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada suda büyük balık tutmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments