Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suda balık tutmak

Rüyada çamurlu suda balık tutmak

Rüyada çamurlu suda balık tutmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, öz güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Rüyada çamurlu suda balık tutmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu suda balık görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu suda balık yakalamak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, geniş bir rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda balık tutmak yanlış kararlar vereceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığ suda balık tutmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda elle balık tutmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kirli suda balık tutmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Rüyada suda canlı balık tutmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments