Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda nefes tutmak

Rüyada suda nefes tutmak

Rüyada suda nefes tutmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda nefes tutmak gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Rüyada suda nefes tutmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda nefesini tutmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalettir.

Rüyada suda nefes aldığını görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok iyi işler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada suda nefes alamamak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda nefessiz kalmak yeni planlar yapacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda nefes alabilmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada suda nefes almak kazancın devamlı olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments